100% Salmon Oil - 100% Олио от сьомга

100% Salmon Oil - 100% Олио от сьомга
Виж още продукти от AKVATERA - Nature's Protection

100 МАСЛО ОТ СЬОМГА

За котки и кучета 250 мл

Броят на домашните любимци, които страдат от раздразнена, люспеста кожа, слаба и прекомерно залиняваща козина, непрекъснато нараства както в Литва, така и в света. За да се разреши този проблем, ви предлагаме – натурално масло от сьомга NATURE’S PROTECTION 100% SALMON OIL. Това ценно чисто масло от сьомга е силно обогатено с омега-3 и омега-6 мастни киселини, които съдържат много предимства.

  • 100% натурален състав.
  • Особено ценно чисто масло от сьомга. За правилен метаболизъм. Маслото от сьомга съдържа големи количества омега мастни киселини (EPA и DPA), които са от съществено значение за осигуряване на гладки метаболитни процеси.
  • За поддържане на здрава кожа и козина. Омега-3 и Омега-6 мастните киселини, които са в състава на добавката, са особено полезни за поддържане на здрава кожа и козина, могат да помогнат за предотвратяване на кожни алергии.
  • За правилна сърдечно-съдова дейност.
  • За поддържане на здрави стави. Изследването показва, че EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина) могат да помогнат за поддържане на здрави стави и могат да овладеят възпалението, поради което се развиват ставни заболявания.
  • Подобряване на вкуса и миризмата на храната. Препоръчително е да смесвате масло от сьомга с храната, в резултат на което дори и най-придирчивите домашни любимци с удоволствие ще се насладят на храната си.
  • Омега-3 мастните киселини са важна съставка на мембранната структура на здравите клетки; по този начин те могат да подобрят имунитета. 
  • Освен това маслото от сьомга стимулира производството на колаген, който е жизненоважен за поддържането на еластичната кожа.

Състав: 100% масло от сьомга.

Аналитични съставки: суров протеин - 0%, сурови масла и мазнини - 0%, сурова пепел - 0%, сурови фибри - 0%, EPA - 11%, DHA - 10%.

Препоръки за употреба: препоръчва се смесване на добавката с храната.

 

Тегло на кучето (кг) <2 2-5 5-10 10-20 >20 >50
Препоръчителен дневен прием (мл) 0,5 1,5 2,5 5 7,5 10

 

Тегло на котката (кг) <2 2-5 5-7 7-10
Препоръчителен дневен прием (мл) 0,3 1 2 2,5

Съхранение: съхранявайте далеч от дневна светлина и на стайна температура. След като го отворите, съхранявайте го в хладилник и го консумирайте в рамките на 12 седмици.