Healthy Skin & Coat With Poultry

Healthy Skin & Coat With Poultry

Nature's Protection Healthy Skin & Coat – премиум хранителни добавки-деликатеси с птиче месо, специално предназначени за израснали кучета. Този продукт може да помогне за поддържане на здрава репродуктивна система. Съставките не само ще допълнят тялото на вашето куче с необходимите вещества, но и ще помогнат за поддържането на здрава кожа и козина.

 • БЕЗЗЪРНЕСТИ СЪСТАВКИ

Подходящ за чувствителни и алергични домашни любимци. Подходящ за домашни любимци с чувствителна храносмилателна система, не натоварва храносмилателния тракт.

 • ДОПЪЛНЕНО С ПРОТЕИНИ ОТ ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД - с домашни птици

Основният и лесно усвоим източник на най-качествен протеин е птичето месо. Благодарение на внимателно подбрани източници на протеин, тези деликатеси са подходящи дори за чувствителни домашни любимци.

 • С МАСЛО ОТ СЬОМГА - за здрава козина и кожа

Маслото от сьомга помага за гладък метаболизъм, стимулира производството на колаген, укрепва имунитета и поддържа здравословно състояние на кожата и козината.

 • ДОПЪЛНЕНО С ЕКСТРАКТ ОТ МЕЛИСА И ЦИНК - комплексна грижа за клетките
 • Мелиса помага на животните, като намалява стреса или безпокойството им, като поддържа нормалната функция на нервната система. Освен това облекчава болките в мускулите и ставите, отпуска мускулите на животното.
 • Тези билки имат антиоксидантни, антимикробни свойства, укрепват организма и помагат за мобилизиране на силите при умора.
 • Цинкът предпазва клетките от оксидативно увреждане, спомага за поддържане на нормално зрение. Този микроелемент, който е от съществено значение за нормалното функциониране на всички клетки на животинския организъм, е особено важен за имунната система.
 • Цинкът подпомага регенерирането на клетките и поддържа правилната хормонална активност.
 • Омега-3 и Омега-6 мастни киселини: за метаболизма, производството на колаген, укрепване на имунитета и поддържане на състоянието на козината и кожата.
 • Подпомага нормалното функциониране на имунната система, нормалното състояние на костите, козината, ноктите и кожата.
 • Облекчава стреса, безпокойството, подпомага нормалното функциониране на нервната система.
 • УДОБНА ОПАКОВКА

Удобна, лесна за отваряне и захващане опаковка на здравословни деликатеси, ще гарантира, че деликатесите ще останат винаги свежи и вкусни. Тези първокласни хранителни деликатеси са специално създадени за подобряване на репродуктивната функция на възрастни кучета и поддържане на здрава козина и кожа.

Nature's Protection – висок клас, натурални, ексклузивни вкусове, различни видове деликатеси, предназначени да задоволят нуждите на различни домашни любимци. Тези деликатеси не съдържат изкуствени оцветители, антиоксиданти и подобрители на вкуса.

Състав: дехидратирано месо (птиче мин. 30%), картофено нишесте, царевица, хидролизирано брашно от месо, бирена мая (5,4%), сорбитол, глицерин, глюкозен сироп, грахови влакна, масло от сьомга (2%), динамично микронизиран клиноптилолит (1 %), екстракт от мелиса (0,5 %), минерали.