Comfort Calm With Poultry

Comfort Calm With Poultry

Nature's Protection Comfort Calm – премиум хранителни добавки-деликатеси с птиче месо, специално предназначени за израснали кучета. Този продукт може да помогне за укрепване на имунната система. Съставките не само ще допълнят тялото на вашето куче с необходимите вещества, но и ще помогнат за поддържането на здрава кожа и козина.

 БЕЗЗЪРНЕСТИ СЪСТАВКИ Подходящ за чувствителни и алергични домашни любимци.

Подходящ за домашни любимци с чувствителна храносмилателна система, не натоварва храносмилателния тракт.

  • ДОПЪЛНЕНО С ПРОТЕИНИ ОТ ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД - с домашни птици

Основният и лесно усвоим източник на най-качествен протеин е птичето месо. Благодарение на внимателно подбрани източници на протеин, тези деликатеси са подходящи дори за чувствителни домашни любимци.

  • ДОПЪЛНЕНО С ЕКСТРАКТ ОТ МЕЛИСА И ЦИНК - Комплексна грижа за клетките
  • Мелиса помага на животните, като намалява стреса или безпокойството им, като поддържа нормалната функция на нервната система. Освен това облекчава болките в мускулите и ставите, отпуска мускулите на животното. Тези билки имат антиоксидантни, антимикробни свойства, укрепват организма и помагат за мобилизиране на силите при умора.
  • Цинкът предпазва клетките от оксидативно увреждане, спомага за поддържане на нормално зрение. Този микроелемент, който е необходим за нормалното функциониране на всички клетки на животинския организъм, е особено важен за имунната система. Цинкът подпомага регенерирането на клетките и поддържа правилната хормонална активност.
  • С ПОЛИФЕНОЛИ - Силен антиоксидант

Полифенолите имат силни антиоксидантни свойства и следователно могат да помогнат за защитата на тялото от вируси и да насърчат отделянето на мъртвите кожни клетки и образуването на нов слой кожа, както и да предпазят клетките от вредните въздействия на околната среда. Подпомага нормалното функциониране на имунната система, нормалното състояние на костите, козината, ноктите и кожата. Облекчава стреса, безпокойството, подпомага нормалното функциониране на нервната система. Полифенолите предпазват тялото от вируси и подпомагат отделянето на мъртвите клетки и образуването на нов слой кожа.

  • УДОБНА ОПАКОВКА - Удобна, лесна за отваряне и захващане опаковка на здравословни деликатеси, ще гарантира, че деликатесите ще останат винаги свежи и вкусни.

Тези първокласни хранителни добавки-деликатеси са специално предназначени за укрепване на имунната система на закъсали кучета и поддържане на здрава козина и кожа.

Nature's Protection – висок клас, натурални, ексклузивни вкусове, различни видове деликатеси, предназначени да отговорят на нуждите на различни домашни любимци. Тези деликатеси не съдържат изкуствени оцветители, антиоксиданти и подобрители на вкуса.

Състав: дехидратирано месо (птиче мин. 30%), картофено нишесте, царевица, хидролизирано брашно от пера, бирена мая (5,4%), сорбитол, глицерин, глюкозен сироп, грахови влакна, масло от сьомга (2%), динамично микронизиран клиноптилолит (1 %), екстракт от мелиса (0,5 %), минерали.