Wellness Soup for Longhaired Cats With Poultry

Wellness Soup for Longhaired Cats With Poultry
Виж още продукти от AKVATERA - Nature's Protection

Супа за дългокосмести котки с домашни птици

Котките естествено пият много малко вода. Ако котката не получава достатъчно течности, могат да започнат да се образуват струвитни камъни. Освен това водата е особено важна за тези котки, които ядат само суха храна. Затова, за да задоволи нуждата от течности, е създадена тази питателна супа.

  • С лесно смилаемо месо

Супата съдържа пилешко и пуешко, които са постни, лесно смилаеми меса.

  • Не съдържа глутен

Добавката не съдържа глутен, така че е идеална за домашни любимци с чувствителна храносмилателна система, непоносимост или алергия към глутен.

Може да помогне за предотвратяване образуването на космени топки в стомаха. Веществата в състава улесняват храносмилането и могат да помогнат за предпазване на котката от образуването на космени топки в стомаха и храносмилателния тракт.

  • Контрол на теглото

Нискокалорична хранителна добавка - супа за котки - е особено подходяща за онези котки, които се нуждаят от контрол на теглото.

  • С мая - източник на витамин В

Маята в добавката е източник на витамин В1 (тиамин). Тиаминът помага за поддържане на нормалната дейност на нервната система, нормалния енергиен метаболизъм и нормалната сърдечна дейност. В допълнение, маята перфектно стимулира регенерацията на клетките на животинската кожа.

Тази хранителна добавка-супа е специално предназначена за израснали  дългокосмести котки.

NATURE'S PROTECTION Lifestyle супите са висококачествени, натурални, изключителни вкусове, различни видове добавки, създадени да задоволят нуждите на различни домашни любимци. Тези добавки не съдържат изкуствени оцветители, антиоксиданти или подобрители на вкуса. Съдържа само естествени съставки, полезни за тялото на животното.

Състав: месо и месни продукти (15% пилешко филе, 5% пуешко филе), мая (0,1% бирена мая).

Аналитични съставки: суров протеин - 2%, сурови влакнини - 0,2%, сурова мазнина - 1,5%, сурова пепел - 0,8%, влага - 94%.

Инструкции за хранене: разклатете преди употреба. Може да се разделя за няколко хранения. След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 24 часа.