Wellness Soup for Cats With Tuna

Wellness Soup for Cats With Tuna
Виж още продукти от AKVATERA - Nature's Protection

Супа за котки с риба тон

Котките естествено пият много малко вода. Ако котката не получава достатъчно течности, могат да започнат да се образуват струвитни камъни. Освен това водата е особено важна за тези котки, които ядат само суха храна. Затова тази питателна супа за котки е създадена, за да задоволи нуждата от течности.

  • С лесноусвоими протеини

Супата съдържа риба тон, постна, лесно смилаема риба.

  • Не съдържа глутен

Добавката не съдържа глутен, така че е идеална за домашни любимци с чувствителна храносмилателна система, непоносимост или алергия към глутен.

  • Контрол на теглото

Нискокалорична хранителна добавка - супа за котки - е особено подходяща за онези котки, които се нуждаят от контрол на теглото.

  • За подпомагане на правилната функция на пикочните пътища

Съставките в добавката помагат за поддържане на правилната функция на пикочните пътища.

Тази хранителна добавка-супа е специално създадена за израснали котки за поддържане на оптимално телесно тегло и гладко храносмилане.

NATURE'S PROTECTION Lifestyle супите са висококачествени, натурални, изключителни вкусове, различни видове добавки, създадени да задоволят нуждите на различни домашни любимци. Тези добавки не съдържат изкуствени оцветители, антиоксиданти или подобрители на вкуса. Съдържа само естествени съставки, полезни за тялото на животното.

Състав: риба и продукти от рибната преработка (20% филе от риба тон), мая (0,1% бирена мая).

Аналитични съставки: суров протеин - 2%, сурови влакнини - 0,2%, сурови мазнини - 1,5%, сурова пепел - 0,8%, влага - 94%

Инструкции за хранене: разклатете преди употреба. Може да се разделя за няколко хранения. След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 24 часа.