Daily Vitamin Formula - Ежедневни витамини за котки

Daily Vitamin Formula - Ежедневни витамини за котки
Виж още продукти от AKVATERA - Nature's Protection

"Nature's Protection" Daily Vitamin Formula е таблетна хранителна добавка, специално разработена за възрастни котки. Тази добавка се препоръчва за котки, които имат дефицит на витамини, причинен от лошо хранене. Хранителната добавка съдържа изобилие от витамини и хранителни вещества, които са от съществено значение за поддържане на котешко здраве. Основният компонент на добавката е маята, така че може да помогне за подобряване на апетита, храносмилането и състоянието на козината. Витамините от група В и дрождите ще помогнат за поддържането на здрава кожа и лъскава козина и могат да помогнат за подобряване на апетита и храносмилането. Балансираната комбинация от витамини ще помогне за поддържане на силна имунна система, сърдечно-съдова функция и благополучие на вашата котка. Също така съдържа минерали MicroZeoGen, т.е. динамично микронизиран клиноптилолит, който може да помогне за елиминирането на токсините от котешкото тяло и да подобри усвояването на витамини и хранителни вещества.

  • Препоръчва се за котки, които нямат балансирана диета.
  • Страхотен избор за придирчиви котки.
  • За израснали котки.
  • Подходящ за възстановяване на витаминните запаси при бременни, кърмещи и растящи котки.

Динамичният микронизиран клиноптилолит активно стимулира здравето на червата и усвояването на хранителни вещества. Улавя токсините, произвеждани от бактериите в храносмилателния тракт и стимулира подвижността чрез смазване на ставите. Балансираното съдържание на омега 6 и 3 мастни киселини, заедно с естествените антиоксиданти спомагат за поддържането на естествените защитни системи на тялото. Внимателно подбраните съставки от най-високо качество, обработени по професионален начин, водят до силно смилаем продукт и малки, твърди изпражнения.

Състав: мая, калциев карбонат.

Добавки/1 кг: хранителни добавки: витамин А  – 600000 IU, витамин D3 (3a671)* – 10 000 IU, витамин Е  – 2430 mg, витамин C  – 2000 mg, витамин B6 (3a8) – 120 mg, витамин B1  – 240 mg, витамин B2  – 160 mg, витамин B12 – 1800 µg, витамин K3 (3a710) – 60 mg, биотин (3a880) – 10000 µg –3a3 niacin 1200 mg, калциев-D-пантотенат– 300 mg.

Технологични добавки: клиноптилолит от седиментен произход– 1 %.

 *Не е разрешена едновременна употреба с витамин D2.

Аналитични съставки: суров протеин – 44,4 %, сурови фибри – 1,5 %, сурови мазнини – 5,2 %, сурова пепел – 10,9 %.

Инструкции за хранене: дозата може да се увеличи два пъти за бременни, кърмещи, млади и растящи котки. Не превишавайте препоръчителния прием.

Ръководство за хранене: вижте таблицата.

тегло в кг. табл.
до 3 кг. 3
3-6 кг. 4
6-10 кг. 5

Съхранявайте на хладно и сухо място - температурата не трябва да надвишава +25 C. Да се ​​пази извън обсега на деца. За консумация от животни.