Daily Mineral Formula - Ежедневни минерали за котки

Daily Mineral Formula - Ежедневни минерали за котки
Виж още продукти от AKVATERA - Nature's Protection

"Nature's Protection" Daily Mineral Formula е таблетна хранителна добавка, специално разработена за израснали котки. Балансирана комбинация от витамини и минерали, необходими за котешкото тяло, която ще насърчи здравословния растеж и подпомага укрепването на костите, мускулите и зъбите.

  • Подходящ вариант за котки, които не получавайте балансирана диета като добавка от основни минерални хранителни вещества. Насърчава здравословния растеж.
  • Укрепва костите, зъбите и мускулите.
  • Може да помогне за укрепване на имунната система.
  • Компонентите на маята в добавката могат да помогнат за подобряване на апетита, метаболитните процеси и храносмилането.
  • Хранителните вещества в морските водорасли могат да помогнат за подобряване на пигментацията на кожата и структурата на косъма.
  • Също така съдържа минерали MicroZeoGen, т.е. динамично микронизиран клиноптилолит, който може да помогне за елиминирането на токсините от котешкото тяло и да подобри усвояването на витамини и хранителни вещества.
  • Препоръчва се за котки, които нямат балансирана диета.

Динамичният микронизиран клиноптилолит активно стимулира здравето на червата и усвояването на хранителни вещества. Улавя токсините, произвеждани от бактериите в храносмилателния тракт и стимулира подвижността чрез смазване на ставите. Балансираното съдържание на омега 6 и 3 мастни киселини, заедно с естествена антиоксидантна система спомагат за поддържането на естествените защитни системи на тялото. Балансираната смес от калций, фосфор и витамини (C и D) помага за поддържане на здрави кости и зъби.

Състав: мая, калциев карбонат, калциево-натриево-магнезиев фосфат, брашно от морски водорасли, монокалциев фосфат, натриев хлорид.

Добавки/1 кг: хранителни добавки: витамин А (3a672a) – 320000 IU, витамин D3 (3a671)* – 7000 IU, витамин Е (3a700) – 180 mg, меден(II) сулфат пентахидрат (3b405) – 91 mg.

Технологични добавки: клиноптилолит от седиментен произход (1g568) – 1 %. Не е разрешена едновременна употреба с витамин D2. 

Аналитични съставки: калций – 12 %, фосфор – 5,7 %, натрий – 2,8 %.

Ръководство за хранене: вижте таблицата.

тегло в кг. табл.
до 3 кг. 5
3 - 6 кг. 6-7
6 - 10 кг. 8

Съхранявайте на хладно и сухо място - температурата не трябва да надвишава +25 оC. Да се пази извън обсега на деца. За консумация от животни.