Пауч за стерилизирани котки с пуешко и червена боровинка.
- С пуешко месо - постни и лесно усвоими протеини от животински произход.
- Протеините от животински произход осигуряват на организма на домашния любимец балансирано количество аминокиселини за здравословен и по-дълъг живот.
- Балансираното количество минерали заедно с червената боровинка спомага за поддържане на правилното състояние на отделителната система.
- В допълнение, сушените боровинки са особено ценни поради съдържащите се в състава хранителни влакнини (фибри), които са много необходими за осигуряване на доброто функциониране на храносмилателната система.
- Комбинация от витамини и минерали
- Витамините (D3, E, B1) и минералите (мед, манган, цинк, калиев йодид) могат да помогнат за поддържането на здрава имунна система.
- Допълнен с таурин - незаменима аминокиселина, която е особено важна за здраво и силно сърце.
- Натурален състав
- Не съдържа изкуствени оцветители и подобрители на вкуса.
- За производството на тези продукти се използват най-висококачествени суровини, минерали и витамини.
- Меки, лесно дъвчащи се парчета месо се сервират във вкусен сос
Състав: месо и месни субпродукти 35% (4% пуешко), плодове (0,45% сушени боровинки, равно на 4% боровинки), минерали, растителни субпродукти, различни захари.
Добавки/1 кг: хранителни добавки: вит. D3 (3a671)* – 300 IU, вит. E (3a700) - 100 mg, железен (II) сулфат монохидрат (3b103) - 2 mg, калциев йодат, безводен (3b202) - 0,7 mg, меден (II) сулфат пентахидрат (3b405) - 2 mg, манганов сулфат монохидрат (3b503) ) - 2 mg, цинков оксид (3b603) - 10 mg, биотин (3a880) - 100 µg, таурин (3a370) - 1000 mg, L-карнитин (3a910) - 35 mg, DL-метионин, технически чист (3c301) ) – 200 мг.
* Не е разрешено едновременното използване на витамин D2.
Аналитични съставки: суров протеин - 9%, сурови влакнини - 0,80%, сурови мазнини - 3,50%, сурова пепел - 2,50%, влага - 82%.
Инструкции за хранене: Сервирайте на стайна температура. Купа с прясна, чиста вода винаги трябва да е на разположение на животното. Смяната на храната трябва да се извършва постепенно, в продължение на около пет дни.
Условия на съхранение: след отваряне да се съхранява в хладилник (+4°C) и да се консумира до 48 часа.